Heb je het over precisie, dan heb je het over honen. Van 1 tot 1000 millimeter.

Elk werkstuk heeft zijn eigen eisen wat betreft tolerantie, cilindervorm en ruwheid. Elk materiaal vereist zijn eigen specifieke gereedschap. Moeilijk? Niet voor ons! Wij honen al meer dan 30 jaar en kunnen u helpen met de geschikte machines, gereedschappen en kennis.

In onze catalogus vindt u een reeks horizontale en verticale honingmachines, geselecteerd bij de beste machinebouwers van over de hele wereld.  Kijk eens rond op onze webshop voor hoongereedschap en –apparatuur, of neem contact met ons op over uw vragen. We staan altijd klaar om u te helpen!

 

Onze merken

Serdi

Serdi

Wereldwijd de absolute koploper het gebied van de klepzitting mede dankzij de gepatenteerde centreersystemen op luchtkussens. SERDI biedt een breed scala van machines voor bijna alle klepzittingafmetingen, van de kleinste luchtgekoelde motoren tot zeer grote spoorweg- en scheepsmotoren. De machines worden dagelijks bij bijna alle OEM- en andere belangrijke motorfabrikanten, raceteams en revisiebedrijven gebruikt.
K-Line

K-Line

In 2018 vierden wij ons 60ste jaar van producent van kwaliteitsgereedschap en -apparatuur. K-Line® is trots op  om continue te evolueren met een steeds veranderende vraag naar hoogwaardige, speciale gereedschap en apparatuur. Van een bescheiden begin als een klein familiebedrijf, is K-Line® uitgegroeid tot een bedrijf van wereldklasse op gebied van landbouw, bouw, scheepvaart, vrachtwagens […]

PME

Ons eigen merk. We ontwikkelen al meer dan 30 jaar machines en apparatuur. We zijn er trots op en daarom mag onze naam erop staan!
Comec

Comec

Sinds 1961 producent van werktuigmachines en apparatuur voor het reviseren van motoronderdelen zoals cilinderkoppen, blokken en kleppen . Ook produceert Comec apparatuur voor het reviseren van rem- en koppelingscomponenten zoals remschijven, remtrommels, remschoenen en voeringen, vliegwielen en koppelingen van motorfietsen, auto’s, bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. s
Carmec

Carmec

CARMEC  is sinds 1992 actief in de distributie, verkoop en productie van professionele apparatuur voor autowerkplaatsen en auto-industrie. In 2007 begonnen ze onder de handelsnaam Carmec met het produceren van motorenrevisiemachines en -apparatuur.
Robbi

Robbi

Robbi Group is een wereldwijd toonaangevende producent in 4 sectoren: Cilindrische slijpmachines (universeel, intern en extern), Heavy-Duty Tube hoonmachines (horizontaal en verticaal), Zware krukasslijpmachines en Machines voor motorrevisie.    

Van Norman

The van Norman Vliegwielslijper serie wordt in the USA gebouwd door Irontite Products Inc. Dit gebeurd op dezelfde beproefde methode als toen de machine ontworpen werd in de 1990’s.  We zijn enorm trots op de design en de afwerking van deze machines. Als ze goed onderhouden worden werken ze vele jaren zonder problemen. Het gebruik en onderhoud is enorm eenvoudig.   Kortom een machinelijn waar we als team trots op zijn . 
Kwikway

Kwik-way

Kwik-Way is voor ons al jaren een van de best verkochte produkten. De SVS kleppenslijpmachine staat op eenzame hoogte, simpel precies en zeer betaalbaar. Vele honderden machines zijn door onze handen gegaan.
Tierratech

Tierratech

TierraTech® is een toonaangevend internationaal bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en distributie van ultrasone reinigingsapparatuur en -systemen. Met ruime ervaring in ultrasone reinigingstechnologie en een staf van 100 professionals heeft TierraTech® meerdere productie faciliteiten. Wij zijn inmiddels al meer dan 10 jaar een trotse dealer van dit mooie bedrijf. Wij en het team […]

AZ

De missie van AZ is om machines te ontwerpen voor de individuele behoeftes van elke klant en om bijzondere slijpproblemen op te lossen die bij complexe complexe vormen horen.

Contact

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Contact

Webshop

Op zoek naar reserveonderdelen of gereedschap? Bezoek onze webshop.
Webshop

Totaal producten: 0

Pommee Machines & Equipment

Canadaweg 5, 4661 PZ Halsteren – The Netherlands
T: +31 – 164 682 754
E: info@pommee.nl

KvK nr: 20066723
B.T.W. nr: NL8010.18.109.B01

Pommee logo