Sproeiwas Reinigingsmachines die zijn ontworpen voor het efficiënt reinigen van industriële onderdelen met heet water onder druk plus biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

 

Onze merken

Saenz

Producent van rollenbanken en flowmeters en motorproefstands.

Elettrorava

De balanceermachines van Elettrorava zijn ontworpen met het oog op de speciale behoeften van de eindgebruiker. Het bedrijf was opgericht als fabrikant van hogesnelheidsmotoren en ontwikkelde intern de balanceer technologie.
Delapena

Delapena

Delapena Honing Equipment is een innovator in het ontwerp en de fabricage van zeer nauwkeurige, technisch geavanceerde hoonmachines. Ons bedrijf heeft een indrukwekkende geschiedenis van meer dan 85 jaar en we zijn buitengewoon trots op ons erfgoed.Tegenwoordig is Delapena bekend als een meester in de hoonmarkt, die complete hoonoplossingen aanbied. Met niet alleen een reeks technisch geavanceerde machines, maar ook de gereedschappen, fixtures, stenen en […]

AZ

De missie van AZ is om machines te ontwerpen voor de individuele behoeftes van elke klant en om bijzondere slijpproblemen op te lossen die bij complexe complexe vormen horen.
Teknox

Teknox

TEKNOX is gespecialiseerd in advies en ontwerp en fabricage van metaalreinigingssystemen.  Het doel is innovatieve technologieën te bieden. Deze zorgen voor een effectieve oplossingen voor de problemen met oppervlaktebehandeling en aan de kwaliteit van reinigingsprocessen. 

Van Norman

The van Norman Vliegwielslijper serie wordt in the USA gebouwd door Irontite Products Inc. Dit gebeurd op dezelfde beproefde methode als toen de machine ontworpen werd in de 1990’s.  We zijn enorm trots op de design en de afwerking van deze machines. Als ze goed onderhouden worden werken ze vele jaren zonder problemen. Het gebruik en onderhoud is enorm eenvoudig.   Kortom een machinelijn waar we als team trots op zijn . 
Berco

Berco

Berco produceert al meer dan 65 jaar werktuigmachines en apparatuur voor het reviseren van verbrandingsmotoren. Alle Berco-machines zijn betrouwbaar en vervaardigd met behulp van de meest geavanceerde technologieën. De strenge tests en inspecties, verzekeren de beste betrouwbaarheid van alle Berco-producten.
Tierratech

Tierratech

TierraTech® is een toonaangevend internationaal bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en distributie van ultrasone reinigingsapparatuur en -systemen. Met ruime ervaring in ultrasone reinigingstechnologie en een staf van 100 professionals heeft TierraTech® meerdere productie faciliteiten. Wij zijn inmiddels al meer dan 10 jaar een trotse dealer van dit mooie bedrijf. Wij en het team […]
Carmec

Carmec

CARMEC  is sinds 1992 actief in de distributie, verkoop en productie van professionele apparatuur voor autowerkplaatsen en auto-industrie. In 2007 begonnen ze onder de handelsnaam Carmec met het produceren van motorenrevisiemachines en -apparatuur.
Teijo

Teijo

TEIJO-reinigingsmachines werden voor het eerst geproduceerd in 1967. Ze hebben inmiddels meer dan 15.000 TEIJO-standaard- of aangepaste reinigingsmachines geleverd aan onze klanten over de hele wereld. Deze producten zijn door TEIJO naar meer dan 70 landen geëxporteerd. TEIJO staat bekend om zijn hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Contact

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Contact

Webshop

Op zoek naar reserveonderdelen of gereedschap? Bezoek onze webshop.
Webshop

Totaal producten: 0

Pommee Machines & Equipment

Canadaweg 5, 4661 PZ Halsteren – The Netherlands
T: +31 – 164 682 754
E: info@pommee.nl

KvK nr: 20066723
B.T.W. nr: NL8010.18.109.B01

Pommee logo