Opgericht in 1984

Sinds Ruud Pommée ons bedrijf in 1984 heeft opgericht, zijn we trots op de groei in omzet en hoogwaardige partners waar we mee mogen samenwerken. Om deze lange periode van succes voort te zetten, maken we naast onze geografisch goed gelegen showroom in Halsteren (Noord-Brabant), gebruik van een nieuwe webshop voor onze online verkoop. Halsteren ligt tussen Antwerpen en Rotterdam, dit geeft ons een gemakkelijke toegang tot zowel de nabijgelegen havens als snelwegen.

UITSTEKENDE KENNIS VAN MERKEN DIE WE VERTEGENWOORDIGEN

Het geheim van ons succes? Eenvoudig. We verkopen niet alleen producten van de hoogste kwaliteit, we hebben ook uitstekende kennis van alle merken die we vertegenwoordigen. Wanneer u ons bezoekt, delen wij graag onze kennis met u. In nauwe samenwerking met onze leveranciers blijven we de markt verkennen om producten te vinden die het beste voldoen aan uw eisen. Hierdoor zijn we in staat om een uitgebalanceerd aanbod te bieden van de beste machines die passen bij het productieproces en budget van ieder bedrijf.

GEBRUIKTE MACHINES

Ook hebben we altijd een zeer uitgebreid en snel wisselend aanbod van gebruikte machines. Deze verkopen we over de hele wereld.

Pommee machines and equipment

Pommee Machines & Equipment B.V.

Energieweg 22,
2382 NK, Zoeterwoude
The Netherlands
T: +31 – 164 682 754
E: info@pommee.nl

KvK nr: 20066723
B.T.W. nr: NL8010.18.109.B01

Pommee logo