Industriële straalmachines voor zowel glasparel als soda apparatuur ontworpen voor het reinigen en voorbewerken. Alle tools om een perfect eindproduct te krijgen.

 

Onze merken

Carmec

Carmec

CARMEC  is sinds 1992 actief in de distributie, verkoop en productie van professionele apparatuur voor autowerkplaatsen en auto-industrie. In 2007 begonnen ze onder de handelsnaam Carmec met het produceren van motorenrevisiemachines en -apparatuur.

Saenz

Producent van rollenbanken en flowmeters en motorproefstands.
Serdi

Serdi

Wereldwijd de absolute koploper het gebied van de klepzitting mede dankzij de gepatenteerde centreersystemen op luchtkussens. SERDI biedt een breed scala van machines voor bijna alle klepzittingafmetingen, van de kleinste luchtgekoelde motoren tot zeer grote spoorweg- en scheepsmotoren. De machines worden dagelijks bij bijna alle OEM- en andere belangrijke motorfabrikanten, raceteams en revisiebedrijven gebruikt.
AMC Schou

AMC Schou

AMC-SCHOU is fabrikant en leverancier van machines uit Denemarken. Ze bieden een compleet assortiment van werktuigmachines aan om te gebruiken bij het Reviseren van motoren en Cilindrische slijpmachines in alle grootten. Ze staan ​​bekend om hun stevige constructies. Deze zorgen voor betrouwbaar precisiewerk.
Robbi

Robbi

Robbi Group is een wereldwijd toonaangevende producent in 4 sectoren: Cilindrische slijpmachines (universeel, intern en extern), Heavy-Duty Tube hoonmachines (horizontaal en verticaal), Zware krukasslijpmachines en Machines voor motorrevisie.    
Tierratech

Tierratech

TierraTech® is een toonaangevend internationaal bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en distributie van ultrasone reinigingsapparatuur en -systemen. Met ruime ervaring in ultrasone reinigingstechnologie en een staf van 100 professionals heeft TierraTech® meerdere productie faciliteiten. Wij zijn inmiddels al meer dan 10 jaar een trotse dealer van dit mooie bedrijf. Wij en het team […]

Van Norman

The van Norman Vliegwielslijper serie wordt in the USA gebouwd door Irontite Products Inc. Dit gebeurd op dezelfde beproefde methode als toen de machine ontworpen werd in de 1990’s.  We zijn enorm trots op de design en de afwerking van deze machines. Als ze goed onderhouden worden werken ze vele jaren zonder problemen. Het gebruik en onderhoud is enorm eenvoudig.   Kortom een machinelijn waar we als team trots op zijn . 
Kwikway

Kwik-way

Kwik-Way is voor ons al jaren een van de best verkochte produkten. De SVS kleppenslijpmachine staat op eenzame hoogte, simpel precies en zeer betaalbaar. Vele honderden machines zijn door onze handen gegaan.

Elettrorava

De balanceermachines van Elettrorava zijn ontworpen met het oog op de speciale behoeften van de eindgebruiker. Het bedrijf was opgericht als fabrikant van hogesnelheidsmotoren en ontwikkelde intern de balanceer technologie.
Teknox

Teknox

TEKNOX is gespecialiseerd in advies en ontwerp en fabricage van metaalreinigingssystemen.  Het doel is innovatieve technologieën te bieden. Deze zorgen voor een effectieve oplossingen voor de problemen met oppervlaktebehandeling en aan de kwaliteit van reinigingsprocessen. 

Contact

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Contact

Webshop

Op zoek naar reserveonderdelen of gereedschap? Bezoek onze webshop.
Webshop

Totaal producten: 0

Pommee Machines & Equipment

Canadaweg 5, 4661 PZ Halsteren – The Netherlands
T: +31 – 164 682 754
E: info@pommee.nl

KvK nr: 20066723
B.T.W. nr: NL8010.18.109.B01

Pommee logo